Ступінь комфорту в житлових зонах обумовлюється самопочуттям власника. Більшою мірою, на самопочуття впливає мікроклімат. Якщо в тому місці, де перебуває людина, не підтримується необхідна температура і вологість повітря, то це позначається на самопочутті. У зимовий час необхідна температура підтримується за рахунок систем обігріву, а в літній — такого можна досягти лише за рахунок надефективної роботи систем кондиціонування, а оптимальна чистота повітря — правильно організованої системи вентилювання. Без проектування такої системи важко домогтися потрібного результату.

Механічна вентиляційна система (https://7-vz.com/ua/category/proektirovanie_mekhanicheskoy_ventilyatsii/).

Механічна вентиляційна система побудована на роботі вентиляторів, які вбирають або подають необхідний обсяг повітряного потоку. Перевагами такого типу вентиляції є широкий спектр дії через сильний тиск, який створює вентилятор. Так само Ви маєте можливість міняти або залишати необхідний обсяг повітряного потоку, міняти режими вентиляції, створювати комфортні для Вас умови, контролювати роботу всієї системи, створюючи приємні для Вас температурні режими в різних приміщеннях. Так само Ви маєте можливість очищати, осушити, підігріти або охолодити подається потік повітря. За допомогою даної системи Ви будете отримувати свіжий очищений повітря в Вашу квартиру з бажаною температурою і вологістю , що забезпечить Вам дуже комфортне проживання. До переваг можна віднести собівартість обладнання, що відповідає якості, і буде потрібно провести монтаж повітропроводів.

Припливна система вентиляції складається з агрегатів для вентиляції та вентиляційної мережі. У комплект з обладнанням входять повітряні клапани, різні фільтри, калориферні агрегати, вентилятори і шумоглушильний пристрій. У свою чергу до мережі віднесемо решітка входу, повітровідвідні конструкції і повітророзподільні агрегати (це грати, дифузори і анемостати). Фільтри в таких системах припливно-витяжної вентиляції необхідні для очищення повітряних мас від різних великих частинок пилу та іншого, які можуть бути присутніми у вуличному повітрі. це забезпечить подачу чистого повітря в квартиру. Калорифери застосовуються для нагрівання повітря в холодні пори року. Дані агрегати присутні не у всіх системах і можуть додатково встановлюватись за побажаннями замовника. Калорифери бувають водяними і електричними.

Так само для припливу і витяжки повітряних мас застосовуються припливно-витяжні установки з рекуперацією тепла. Вибір даного типу вентиляційної установки обумовлений її високою продуктивністю і надійністю. Даний вентиляційний прилад має високий ступінь рекуперації тепла, що значно економить вартість його використання і в рази підвищує продуктивність його використання. Така установка має як мінімум чотири вентиляційних каналу. Два таких канали виходять на вулицю з метою забору повітря і його викиду, решта два канали подають свіжі повітряні маси в квартиру і роблять забір повітря з квартири.

вентиляційна система в квартирах

Монтаж систем вентиляції.

Придбати вентиляційну установку для комфортабельного перебування в квартирі буде мало. Також буде потрібно підібрати різні допоміжні компоненти і здійснити монтаж.

Першим кроком для монтажних робіт вентиляційних систем — це приїзд інженера на об’єкт. Замовлення обладнання та комплектуючих деталей здійснюється лише після відповідного договору. Після закінчення формальностей, майстри виїжджають на об’єкт для встановлення обладнання. Виходячи з побажань клієнта, наші фахівці допоможуть у розробці та в монтажі вентильованих установок.

Вентиляція

Розрахунок вартості систем вентиляції квартир.

Наші фахівці мають досвід монтажу систем вентиляції різної складності. Скласти необхідні розрахунки ми зможемо безпосередньо для Вашого проекту, враховуючи всі нюанси і спеціалізацію даного типу закладів. Наші працівники проконсультують Вас з усіх питань щодо вентиляції в квартирі і допоможуть підібрати найбільш вигідні варіанти індивідуально для Ваших запитів і побажань.

Компанія «Вент-заводи», — вентиляція, проектування, монтаж. https://7-vz.com. Телефонуйте: +38(044) 221-25-52

Комментарии запрещены.