Понад 7 років ми створюємо нове житло для людей з усієї України. Нами збудовано 27 новобудов у Львові, а це приблизно 25,587 метрів квадратних та 530 сімей задоволені цим комфортом, який ми їм представляємо. А отримують наші мешканці максимальну зручність новобудов у всьому, адже до кожного проекту підходимо по особливому і робимо, як для себе. Стараємось щоб кожна новобудова була розташована там де чудово розвинута інфраструктура, на вулицях де панує тиша і спокій, в таких районах де в декілька разів менший потік трафіку машин ніж у центрі міста, а це означає що навколишнє середовище із свіжим повітрям.

Більшість новобудов знаходиться у місті Винники, місто яке входять ще до Личаківського району Львівської області. Винники є стрімко розвиваючим вгору місто, де розбудовуються, відкривають місцеві бізнеси таким чином надаючи робочі місця і створенням інфраструктури міста. Місто з населенням 16 902 осіб мають власний торговий центр, ресторани, спорткомплекси, достатню кількість шкіл і садочків, а також найвідоміший Винниківський лісопарк площа якого становить понад 2799 га і простягається від Майорівки і Пасік (місцевості у східній частині Львові) до меж міста Винників, який підійде для любителів прогулятися на свіжому повітрі, а також для тих хто любить більш екстремальний вид прогулянок.

Тепер розкажемо вам про самі новобудови у Львові. Перед початком будівництва ми враховуємо всі можливі нюанси при будівництві, вибираємо місце розташування, присвоюємо назву новобудові наприклад: ЖК “Амстердам”; ЖК “Вілла Італія”; ЖК “Мілан”; ЖК “Швейцарія” і це ще не весь перелік новобудов. Наше будівництво зосереджене на одному стилі, якого ви у Львові більше не знайде це і являється нашою особливістю серед інших забудовників цей стиль називається “Таунхаус”. Чому саме таунхаус, а саме тому що як забудовник так і мешканець отримує ряд переваг в таких будовах. Мешканець отримує комфорт і якість. А забудовник легкість і простоту.

Кожен новий проект розташований з чудово розвинутою інфраструктурою. Де ви отримаєте все що потрібно для комфортного життя, а саме: торгові центри, магазини, спорткомплекси, школи і дитячі майданчики 15 хвилин пішки і в центр Львова за 17 хвилин на авто. Також і розвинута територія новобудов де ви почуватиметесь в безпеці, адже територія закрита з автоматичними воротами і ведеться відеонагляд з персональним доступом, а також на території є дитячі майданчики і зони для відпочинку з альтанками і з усіма зручностями.

Комментарии запрещены.